Det fine med vafler er at de kan varieres på mange ulike måter. Noe som gjør det å lage vafler til en fin måte å få bruke opp det du måtte ha av rester av melk, syrnet melk, fløte, rømme og yoghurt. Du kan også bruke flere av produktene samtidig og lage en porsjon ekte restevafler. Oppskriften gir cirka 12 vaffelplater.

Kommentarer

  • gabe_fritsch

    Skal det ikke være hevingsmiddel i denne oppskriften?

    • marcellus_marvin

      Hei Astri! Det er ikke alltid nødvendig med hevemiddel i vaffelrøra, spesielt ikke hvis du lager den med kulturmelk. Men det er selvsagt ikke noe i veien for at du kan tilsette 1 ts bakepulver og en halv ts natron dersom du ønsker det. Eller bare bakepulver. Lykke til med vaflene 🙂

  • camylle

    hei kan jeg bruke laktosefri produkter i vaffel røra

    • odessa_padberg

      Ingen forskjell dersom du mener melkeprodukter. Bruker bare det pga lang holdbarhet.

    • nina

      Hei Eline!
      Som Torill skriver kan du fint bruke laktosefrie melkeprodukter uten at det har noe å si for sluttresultatet. God bakelyst 😊

  • adrianna.barton

    Denne oppskriften er perfekt for meg, men uten kardemomme..det liker jeg ikke 😉

    • courtney

      Så bra! Da sløyfer du selvsagt bare kardemommen 🙂

      • abelardo

        Syns det smaker veldig godt med vaniljesaus i røra, eller slumper av vaniljeis. Uten kardemomme 😅

        • hudson.tremblay

          Takk for fine tips, Lise 😊 Det er kjempegreit å huske på dersom man har noen rester av vaniljesaus eller vaniljeis som man må bruke opp 👍