Denne familievennlige pølsegryta er lett å like, rask å lage og gir lite oppvask. Med pølse, grønnsaker, pasta og saus i en og samme gryte har du fiks ferdig middag på 30 minutter. Kjøttpølsen kan erstattes med familiens favorittpølser, kyllingbiter eller svinekjøtt i terninger. Sett hele gryta på bordet og la alle forsyne seg selv.

Kommentarer

  • eric_kuhic

    Kan denne fryses? den var kjempegod, men har visst klart å lage litt for mye så hadde vært kjekt om den kunne gå i fryseren:)

    • ella.turcotte

      Ja, det går fint an å fryse denne, Erina. Men vær oppmerksom på at pastaen kan bli noe mykere i konsistensen etter opptining. Lykke til!

  • devonte

    Kjempegod gryte. Rask og enkel å lage.

    • abigale.altenwerth

      Så hyggelig å høre at gryten ble vellykket, Maiken! Takk for det, og god førjulstid til deg 🙂

  • adrianna

    Kjempegod til å inneholde enkle ingredienser!

    • erin

      Godt å høre at du er fornøyd med denne pølsegryten, Frøya! Det setter vi stor pris på at du deler. Takk skal du ha, og lykke til med matlagingen 🙂

  • desmond.mann

    Sikkert dumt spørsmål, men grønnsaksbuljongen skal blandes ut med vann? Så man tilsetter x antall dl vann i gryta? 🙂

    • stephanie

      Hei Julie! Bruker du grønnsaksbuljong i pulver eller terning skal være ferdig blandet ut i 7,5 dl vann før du tilsetter den i gryta. Håper det var svar på spørsmålet ditt, og lykke til med matlagingen 🙂

  • vivianne_johnson

    Ser enkel og god ut. skal prøve den i dag som fredagskos.

    • zachery_olson

      Det høres ut som en god idé til fredagskos, Tove! Takk for tilbakemeldingen, og håper det smaker 🙂

  • sven.fritsch

    Jeg er ekstremt kresen på mat og har autisme, så jeg sliter veldig med konsistens på mat og spiser stort sett ferdigmiddager som de selger på butikken. Jeg skal absolutt begynne å kjøpe ingredienser til denne istedenfor for den var kjempegod

    • everette.sauer

      Hei Tyler! Så hyggelig å høre at pølsegryten falt i smak hos deg. Det setter vi stor pris på at du deler! Håper du blir fornøyd hvis du lager den igjen. Lykke til med matlagingen 🙂

  • matteo_stracke

    Jeg likte at det ikke skulle være paprikabiter, men pulver. Fordi et barnebarn for øyeblikket ikke spiser paprika 😀

    • courtney

      Hei Wigdis! Ja, barn spiser ikke alltid det samme som oss voksne, så flott at du fant en oppskrift som falt i smak. Lykke til med pølsegryten! 😊

  • ken

    Veldig godt, og enkelt!

    • maudie

      Hei Linn! Så hyggelig å høre at pølsegryten falt i smak hos deg. Takk for tilbakemelding og lykke til med matlagingen! 🙂

  • jeffrey

    skal pasaten være kokt før du setter den inn i gryta eller trenger den ikke?

    • bernhard.rolfson

      Hei Jonas! Nei, pastaen skal være rå når du tilsetter den i gryten. Den koker sammen med buljongen og de andre ingrediensene. Lykke til, håper det smaker! 🙂

  • candido_hamill

    Til info så står ikke Creme Fraishe i ingredienselisten

    • else_gleichner

      Crème fraîche står nest sist i listen med ingredienser, Janne. Men du behøver ikke bruke det hvis du ikke har. Gryteretten blir god uten også 😊

  • connor

    Når skal buljongen inn..

    • tad

      Hei Sofie! Buljongen heller du i gryta samtidig med pasta, grønnsaker og krydder. Se punkt 3 i fremgangsmåten for nærmere beskrivelse. Lykke til 😊