Pølsegrateng er familiefavoritten det er vanskelig å gå lei av. Her har vi fylt pølsegratengen med makaroni, røkte kjøttpølser og høstens rotgrønnsaker, noe som gjør den ekstra smakfull. Vil du sette en ekstra spiss på pølsegratengen kan du bruke oster med mye smak, som parmesan eller vellagret ost.

Kommentarer

  • reuben.lueilwitz

    takk for inspirasjon. brukte gulrot, brokoli og aspargesbønner for det var det vi hadde. alle ble mette og fornøyde!

    • kirstin

      Hei Hanne! Godt å høre at du fant din egen vri på denne gratengen. Høres nydelig ut, takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen! 🙂

  • herminio_hirthe

    Helt nydelig 😊

    • vincenza

      Hei Ingvild! Så hyggelig å høre at gratengen falt i smak! Dette er en klassiker det er vanskelig å gå lei av. Lykke til hvis du lager den igjen! 🙂

  • mattie

    Denne er helt nydelig. Har lagd den noen ganger nå.

    • carmela.cruickshank

      Hei Trine! Så hyggelig tilbakemelding. Ønsker deg en fin helg 🙂

  • dayna

    Dette skal jeg prøve. Høres deilig ut

    • karine_larson

      Så hyggelig å høre, Bjørg! Håper den faller/falt i smak 🙂

  • aaron

    Joda kan anbefales 🍽👏

    • kelley

      Så hyggelig, Sølvi 🙂 God helg!