Når det bugner av norske plommer, er de søte og saftige fruktene ypperlige å bruke i en kake. Denne plommekaken er enkel å røre sammen, og gir en saftig og luftig kake med deilige karamelliserte plommer. Server den gjerne sammen med en kule vaniljeis eller litt pisket krem. Oppskriften gir cirka 10-12 biter plommekake.

Kommentarer

  • meagan.satterfield

    Kan kaken fryses?

    • luther

      Ja, det kan den, Åslaug! Lykke til med bakingen 🙂

  • alf.moen

    Skal det ikkje vere bakepulver i denne oppskrifta?

    • einar.oconner

      Hei Merete! Takk for henvendelsen angående bakepulver i denne plommekaken. Vi skal sjekke med den oppskriftsansvarlige hos oss, og komme tilbake til deg så fort svaret er klart. 🙂

    • idell_senger

      Hei igjen, Merete! Det er ikke uvanlig at kakeoppskrifter ikke inneholder hevemiddel som bakepulver eller natron. Her vil eggene fungere både som hevemiddel og bindemiddel. Håper du lar deg friste til å prøve oppskriften.
      God bakelyst 😊