Disse saftige og smakfulle pizzasnurrene er like allsidige som de er gode. De passer nemlig like godt som turmat som til barnebursdagen, og får de små til å juble over matpakken. Lag mange pizzasnurrer, nyt noen ferske og frys ned resten. Ta pizzasnurrene opp fra fryseren kvelden i forveien og tin de over natten i kjøleskapet. Oppskriften gir 24 pizzasnurrer.

Ingredienser

1 porsjon

Gjærdeig

1 kg siktet hvetemel
5 dl helmelk
2 ss sukker
1 ts salt
1 stk egg (i deigen)
50 gram fersk gjær
150 gram Melange

Pizzafyll

1 stk gul løk
2 fedd hvitløk
400 gram kjøttdeig
400 gram hakkede tomater
1 ts oregano
0.5 ts timian
0.5 ts salt
0.5 ts pepper

Topping

2 dl revet ost

Produkter i oppskriften

Melange 500 gram
Melange
En unik sammensetning av planteoljer gjør at Melange i folie egner seg svært godt til all form fo… Les mer
Flytende Melange Original
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer

Kommentarer