Pizzasnurrer
Disse saftige og smakfulle pizzasnurrene er like allsidige som de er gode. De passer nemlig like godt som turmat som til barnebursdagen, og får de små til å juble over matpakken. Lag mange pizzasnurrer, nyt noen ferske og frys ned resten. Ta pizzasnurrene opp fra fryseren kvelden i forveien og tin de over natten i kjøleskapet. Oppskriften gir 24 pizzasnurrer.
Ingredienser
Gjærdeig
Pizzafyll
Topping
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Gjærdeig
Pizzafyll
1. Finhakk løk og hvitløk.
2. Varm opp en stekepanne på middels sterk varme med Flytende Melange. Stek løken og hvitløken til løken er myk, men ikke brunet.
3. Tilsett kjøttdeigen og stek videre til kjøttdeigen er gjennomstekt.
4. Ha i hakkede tomater, oregano, timian, salt og pepper og la sausen småkoke i 10 minutter.
Pizzasnurr
1. Ha deigen over på en arbeidsbenk. Kjevle deigen ut til et rektangel. Deigen skal være cirka 1 centimeter tykk.
2. Fordel pizzasausen over hele deigen. Rull deigen til en pølse og del opp i skiver på cirka 1,5 centimeter.
3. Legg pizzaskivene med snittsiden opp på et bakepapir og dekk til med et rent kjøkkenhåndkle.
4. La pizzasnurrene etterheve i 30 minutter.
5. Varm opp ovnen til 175 grader.
6. Dryss revet ost over pizzasnurrene og stek de på midterste rille i 20 minutter.
Tips!
Vil du lage grove pizzasnurrer, kan du bytte ut halvparten av hvetemelet med sammalt mel.
Kommentarer