Pizzadeig
Denne oppskriften gir en smidig deig som er lett å kjevle til en tynn bunn. Hvis du har en steinplate kan du steke pizzaen på grillen, men du kan også steke den i vanlig ovn.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Løs opp tørrgjær i vann.
2. Rør inn sukker og Flytende Melange.
3. Tilsett mel og salt og elt til en smidig pizzadeig. Dekk til og la heve i 1 time.
4. Kjevle ut bunner og legg over på aluminiumsfolie penslet med Flytende Melange. Stek pizzaen på en pizzastein, for god og sprø bunn.
5. Stek pizzaen i ovnen på 250 grader i 10-15 minutter.
Lyst til å grille pizzaen?
1. Legg pizzabunnen på grillen og ha på lokket. Stek til bunnen begynner å bli brun på undersiden.
2. Snu, fjern folien og smør på saus. Fordel pizzasaus utover og legg på ønsket tilbehør.
3. Vi har brukt asparges, mozzarella og egg. Knekk eggene på pizzaen, sett på lokk og la grille ferdig eller til eggehviten har satt seg.
Kommentarer