Disse snurrene er mer krydrede enn vanlige kanelsnurrer, og gir deg den fantastiske kombinasjonen av gjærbakst og pepperkaker. Oppskriften gir ca. 16 snurrer.

Ingredienser

1 porsjon

Gjærdeig

500 gram siktet hvetemel
2.5 dl melk, romtemperert
75 gram sukker
1 ts vaniljesukker
1 pose tørrgjær
1 stk egg (i deigen)
75 gram Melange
1 stk egg (til pensling)

Fyll

50 gram Melange
3 ss sukker
2 ts kanel
1 ts malt nellik
1 ts malt ingefær

Produkter i oppskriften

Melange original
Melange
En unik sammensetning av planteoljer gjør at Melange i folie egner seg svært godt til all form fo… Les mer

Kommentarer

  • joanny_cormier

    Vart veldig luftige og lette bollar, innertiar!

    • bettie

      Hei Gjertrud! Så hyggelig at snurrene faller i smak hos deg. Takk skal du ha, og lykke til med bakingen 😊

  • mariana_paucek

    Mye arbeid for lite mat!!

    • lionel_bahringer

      Gjærbakst tar ofte litt tid, men så er som regel resultatet verd innsatsen til slutt 😊

  • adam_king

    Feil i oppskrift når det kommer at jeg skal ha 3 poser tørrgjær når jeg trippler oppskriften?😅

    • merlin

      Dessverre tar ikke oppskriftskalkulatoren hensyn til slike nyanser. Det burde holde med 1,5-2 pakker gjær, kanskje enda mindre også hvis du lar deigen heve lenge. Lykke til med baksten 😊

  • ray_mccullough

    Hvorfor ble de så flate

    • shyanne

      Hei Steinur! Husket du gjær i oppskriften, og at de bør etterheve i ca. 20 minutter?