Når du ikke har tid til å stå og flippe pannekaker til gjestene eller til familien er pannekake i langpanne den perfekte løsningen. Røra helles rett i langpannen og så gjør ovnen resten. Server med det du måtte ønske av salt eller søtt tilbehør! Stekt bacon og blåbær er jo en absolutt klassiker. Det smaker også nydelig med bringebærsyltetøy og blåbær som er det svenskene kaller «Drottningsylt».

Kommentarer

  • era.little

    Dette er oppskriften til Yorkshire pudding. .har med pølser oppi så har du toad-in-the-hole..

    • natalie

      Hei Phillip! Ja, to nydelige engelsk klassikere du nevner der, god middag til deg! 🙂

  • katrine_beer

    Dette er populært her med bacon og selvfølgelig tyttebærsyltetøy, kjempegodt og enkelt.

    • diego

      Så koselig å høre, Laila! God middag til deg! 🙂

  • avis_balistreri

    Dette er populær rett her,har I kokte potetbiter og stekte fleskebiter. Og selvsagt tyttebær attåt. Snadder 😋

    • fermin

      Hei Inger! Så hyggelig å høre at pannekaken faller i smak hos deg. Det er sikkert nydelig med ditt salte og litt søte tilbehør! 🙂

  • patrick.doyle

    Hvordan vil denne oppskriften oppføre seg med plantebasert melk og smør?

    • roger

      Hei Danuta! Vi har ikke testet denne oppskriften med de produktene selv, men tenker det vil fungere helt fint. Anbefaler at du prøver deg litt frem med de produktene du liker best. Lykke til! 😊

  • antonetta

    Når eg va liten laga bestemor slik pannekake ho tømde heile røra i panna å stekte den på komfyren, ho kalla de for kølbulle

    • vivianne

      Hei Paul! Høres ut som et hyggelig og smakfullt barndomsminne, takk for at du deler! 🙂

  • brian_goyette

    Munk kalte vi dette i min ungdom.

    • ronny

      Hei Inger Helene! Så gøy å høre, takk for at du deler! 🙂