Ønsker du litt variasjon på grønnsakene til middagstallerkenen er ovnsbakte rotgrønnsaker både godt og enkelt. Den største jobben er å skrelle og kutte grønnsakene i omtrent like store biter, resten går mer eller mindre av seg selv. Velg de rotgrønnsakene som familien liker aller best og smaksett de med dine favorittkrydder som timian og rosmarin.

Kommentarer

  • devin.renner

    Vi prøvde denne i helgen sammen med hjort, pepper/whiskey/rødvin-saus og pastinakkpure. Ble helt magisk og takk for god oppskrift. Vi var rause med både Melange og honning. Anbefales. Valgte å ikke koke gulrøttene 🙂

    • loren

      Det høres nydelig ut, Pål! Takk for at du deler matopplevelsene med oss, og lykke til med kokkeleringen 🙂

  • lindsey

    Skal man legge over aluminiumsfolie under steking ?

    • jefferey

      Hei Ewy Anette! Nei, aluminiumsfolie vil hindre deg å få fin stekeoverflate på grønnsakene. Pass heller på under steking, og røre av og til hvis du synes de blir for mye stekt i kantene. Lykke til! 🙂

  • meta_quitzon

    Olivenolje, ikke flytende melange

    • roselyn_herzog

      Hei Unn! Vi synes selvfølgelig at retten blir aller best med Flytende Melange, men du kan også bruke olivenolje hvis du foretrekker det. Det viktigste er at du finner en løsning som passer best for deg. Lykke til med matlagingen 🙂

  • amara.blick

    Kan jeg smelte Melange å helle over…?

    • erika

      Hei Henny! Det er klart du kan gjøre det, høres nydelig ut! Lykke til med matlagingen, og god middag! 🙂

  • jack

    jevla digg

    • leanne

      Flott at du likte oppskriften, Kåre! Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen i høst 🙂

  • jany.kohler

    Stekes midt i ovnen?

    • mona_fritsch

      Hei Tove! Ja, stekes midt i ovnen i cirka 25 minutter. Lykke til! 🙂