Nachos er en skikkelig digg vri på fredagstacoen og en perfekt rett å lage hvis dere er mange. For at chipsen ikke skal bli bløt er det lurt å ikke legge på ingrediensene før ovnen er varm og alt er klart til montering. Velg gjerne tortillachips som er litt tykke av samme grunn. Da holder den seg knasende sprø til servering. Foretrekker du en vegetarvariant, kan kjøttdeig erstattes med flere typer bønner, som chilibønner og sorte bønner, i tillegg til kidneybønner.

Ingredienser

4 porsjon

Tomatsalsa

250 gram tomater
0.5 stk rød chili
0.5 stk gul løk
1 fedd hvitløk
2 ss fersk koriander
1 ss limesaft
0.25 ts salt
0.25 ts sukker

Nachos

400 gram kjøttdeig
0.5 stk gul løk
1 pose tacokrydder
1.5 dl vann
240 gram hermetiske kidneybønner
140 gram maiskorn
300 gram salte tortillachips
150 gram revet hvitost
1 stk avokado
2 stk vårløk
2 ss fersk koriander
1 stk lime

Produkter i oppskriften

Flytende Melange Original
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer

Slik gjør du

Hva synes du om oppskriften?

Kommentarer

  • nelda.christiansen

    Veldig god

    • sadye.gleichner

      Så bra oppskriften falt i smak! Og takk for hyggelig tilbakemelding 😊