Foretrekker du myke cookies over knasende sprø pepperkaker? Da er dette kjeksene for deg! Myke cookies med den velkjente pepperkakesmaken mange setter stor pris på, særlig i førjulstiden. Oppskriften gir cirka 15 cookies.

Kommentarer

  • arnoldo_considine

    Kan man bruke smør i stedet for melange?

    • easton

      Hei Monica! Vi synes selvfølgelig at cookiesene smaker aller best når de lages med Melange. Men du kan også bruke smør i denne oppskriften. Lykke til! 🙂

  • simeon_konopelski

    Kan disse stå lenge umkun i boks, som andre julekaker?

    • carolyne

      Beklager feilstaving i forrige kommentar! Det skulle stå: Kan disse stå lenge kun i boks, som andre julekaker…. 🙂

    • andy

      Hei Hilde! Ja, disse kjeksene kan oppbevares mørkt og tørt i kakeboks i 2-3 uker, men mister den myke konsistensen etterhvert. For ekstra myke kaker, avkjøl under et kjøkkenhåndkle før de legges i kakeboks.

      • ila

        Tusen takk for svar. :). Er litt annet dumt spørsmål: Jeg smeltet Melangen først, men Melange og sukker skal kanskje bare jobbes sammen uten å smeltes først?

        • toby_murray

          Hei igjen. Melange skal ikke smeltes, nei. Som du ser i punkt 2 i oppskriften skal den piskes sammen med sukker til det blir mykt og luftig. Lykke til hvis du prøver igjen! 🙂

          • jodie_stehr

            Hei igjen – og tusen takk for svar. Jeg prøvde en gang til uten å smelte margarinen (samme dagen jeg skrev kommentaren) – de ble kjempegode. 🥰😍

          • ike.johnson

            Hei igjen Hilde! Så flott å høre at det ble vellykket denne gangen! God bakelyst og god førjulstid videre til deg! 🙂

  • eddie_steuber

    hei igjen, kan kakedeigen fryses?

    • willow_lockman

      Hei Ruben! Ja, deigen kan fryses. Lykke til! 🙂

  • sylvan.thiel

    Hei, kan kakene fryses? 🙂

    • maxwell_howell

      Hei Lina! Ja, cookiesene kan fryses ned, lykke til! 🙂

  • napoleon.heathcote

    Bra til å skrive oppskrift på skolen.

    • lindsay_pagac

      Så fint, Kjell-Tore 🙂

  • muhammad.walsh

    Det skal brukes brunt sukker.. Hvilken type?

    • cordell

      Her kan du fint bruke vanlig brun farin. God bakelyst 😊

  • ceasar

    Kor lang holdbarhetstid?

    • jody

      Disse kjeksene kan oppbevares mørkt og tørt i 2-3 uker, men miste den myke konsistensen etterhvert. For ekstra myke kaker, avkjøl under et kjøkkenhåndkle før de legges i kakeboks.

  • christy

    Litt rart at det ikke er pepper i pepperkaker…

    • harrison_shanahan

      Ja, ikke sant? 🙂 Det finnes mange varianter av pepperkaker. Du må gjerne tilsette en liten teskje dersom du foretrekker med pepper. God bakelyst!