Denne myke pepperkaken er smaksatt med ingefær, kanel og nellik, og smaker virkelig som jul. I tillegg har vi brukt mørkt øl for å gjøre kaken ekstra saftig og smakfull. Serverer gjerne den myke pepperkaken toppet med en frisk kremostglasur med appelsin.

Kommentarer

  • geovanni.gleichner

    Kan vørterøl eller annet øl brukes

    • evan_braun

      Hei Torill! Ja, det kan du, men lyse øltyper gir ikke like fremtrendene og intens smak som mørkt øl. Lykke til!

  • makayla

    Kan man bruke annet enn øl? Evnt hva?

    • hardy.king

      Hei Mikkelsen! Ølet kan erstattes av eplemost eller vann, men da mister du litt av sødmen og smaksdybden du får i det mørke ølet. Lykke til! 🙂

  • reanna

    Kan man bytte ut melet mot glutenfritt mel?

    • chadd

      Det har vi ikke prøvd selv, men det burde går fint å bruke lys kakemiks eller tilsvarende i denne oppskriften. Lykke til med bakingen😊

  • taylor_paucek

    Kan denne kaken fryses med topping på ?

    • sigmund

      Ja, det burde gå fint, Siv! Lykke til med bakingen 😊

      • monica

        Så fint, tusen takk

  • zoila

    Denne er faaaabelaktig god. Har laga den to år på rad og er i ferd med å bli juletradisjon hjå oss.

    • sigmund.price

      Så hyggelig å høre, Kristin 🙂 Ønsker deg en fin helg!