Meksikansk gryte
Meksikansk gryte er en familiefavoritt som er overraskende enkel å lage fra bunnen av. De milde meksikanske smakene, sammen med ris og kjøttdeig, sørger for en komplett middag som hele familien setter pris på.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Kok ris etter anvisning på pakken.
2. Finhakk løk og hvitløk.
3. Ha Flytende Melange i en stekepanne og varm opp på middels varme. Ha løk og hvitløk i stekepannen og la det frese i 2 minutter.
4. Tilsett kjøttdeig og stek til kjøttdeigen er gjennomstekt. Ha kjøttdeigblandingen over i en middels stor kjele.
5. Hakk paprikaen i små terninger og hell av vannet på kidneybønnene. Ha paprika, kidneybønner, hakkede tomater, paprikapulver, karri, kajennepepper, salt og pepper, vann og kjøttbuljong i kjelen med kjøttdeigblandingen. La det småkoke i ca. 10 minutter.
6. Bland den ferdigkokte risen inn i gryteretten og smak til med salt og pepper.
Kommentarer