Her får du en nydelig, kremet kyllinggryte med mye smak. Baconet sørger for en herlig røkt smak, mens umamismaken fra soppen gjør smaksopplevelsen komplett. Og det beste av alt? Den lages på under en halvtime! Perfekt når du ikke har så mye tid til middagslagingen.

Kommentarer

  • keaton.mohr

    Kan denne fryses tror du?

    • lavern

      Hei Gry Elisabeth! Ja denne kan du fryse, lykke til! 🙂

  • gabe.satterfield

    Et tips er å blande i Soyasaus i tillegg til buljongen.

    • adrienne.zboncak

      Nam, nam, takk for tipset, Jakob! 🙂

  • bernadette.boehm

    Veldig god – serverte med ris. Savnet noe grønt i, så neste gang blir den med sukkererter eller brokkoli. Lett å lage, anbefales! 🙂

    • ursula

      Hei Kristine! Takk for hyggelig tilbakemelding og gode tips til å få inn litt mer grønnsaker 😊

  • jacey

    1dl veske?

    • loyce.senger

      Det er 1 dl kraft/buljong og 2 dl kremfløte til 4 porsjoner. Du kan selvsagt øke væskemengden dersom du vil ha mer saus 😊

  • brisa.keebler

    Kjempegodt! Stor favorit her i hus til både store å små. Perfekt hverdagsmiddag som er kjapp å lag 😀👍🏼

    • jarred_yundt

      Takk for fin tilbakemelding, Frida! Det er alltid gøy å høre når oppskriftene våre faller i smak 😊

  • dudley

    Går vel greit med matfløte også? 😊

    • georgette

      Hei Trine, det går nok helt fint. Blir nok bare litt tynnere i konsistensen 🙂

      • reuben

        blir den for tynn, rør ut litt mel eller potetmel i en kopp og hell oppi gryta, da blir den perfekt:)

  • filiberto

    Veldig flott gryte.
    Tar ca 2,5 t å tiberede😊

    • leopoldo_emmerich

      Hei Sverre, og takk for tilbakemelding! La du til noe eller justerte etter egne preferanser, som førte til at det tok så mye lenger tid, mon tro? Glad den falt i smak, uansett 🙂

    • kianna.herman

      Laget dette på en halvtime og smakte fantastisk😊😊

      • karolann.beahan

        Hei Kari, godt å høre at retten fungerte som kjapp og deilig hverdagsmiddag 🙂

  • adolphus

    Hei! Tenkte å prøve meg på denne retten, men savner litt farger. Forslag til noen grønnsaker som kan passe i gryta?:-)

    • duane

      Hei Madeleine, og takk for tilbakemelding! Farger kan gjøre mye for opplevelsen 😍 Hva med søt paprika og gulrøtter i strimler?

    • angelita

      Paprika, brokkoli, det funker bra

      • emelie

        God idé, Per Anton 🙂

  • deshawn

    Var veldig god. Brukte ris til og syntes det passet godt .

    • norris

      Hei Gerd, så hyggelig at den falt i smak 🤗 Riktig fin helg til deg!

  • robin.cormier

    Gryten var veldig god, men passet ikke helt med ris. Kan tenke meg ovnsbakte poteter ville vært bedre.

    • macie_mcglynn

      Hei Kent, og takk for tilbakemelding! Ja, her er det nok litt smak og behag, og ovnsbakte poteter er sjelden feil 😋 Ha en fin dag videre!

      • kyla

        Eg likte dette ikkje da smakte dritt

        • jarrett.ullrich

          Så leit at du ikke likte oppskriften, Knut 😔