Her får du en nydelig, kremet kyllinggryte med mye smak. Baconet sørger for en herlig røkt smak, mens umamismaken fra soppen gjør smaksopplevelsen komplett. Og det beste av alt? Den lages på under en halvtime! Perfekt når du ikke har så mye tid til middagslagingen.

Kommentarer

  • ike_greenfelder

    Kan man bruke matfløte

    • meghan

      Hei Randi, og beklager sent svar på denne. Ja, du kan bruke matfløte, men vær oppmerksom på at smaken ikke blir like fyldig. Lykke til! 🙂

  • arnulfo.balistreri

    En rett jeg kommer til å lage mange ganger 😊

    • adolph

      Så hyggelig å høre, Kristin! Vi håper den smaker like godt neste gang også, lykke til! 😊

  • muhammad.labadie

    Hele familien elsket denne retten 😊

    • diana

      Godt å høre at hele familien liker denne gryten, Kristin! Takk for at du deler det med oss, og lykke til med matlagingen i sommer 🙂

  • isabell.gleichner

    Nydelig rett.mannen min skrøt også av den

    • rebecca_doyle

      Hei Elin! Så koselig at denne kyllinggryten faller i smak hos dere begge! Det setter vi pris på å høre, og ønsker deg lykke til med matlagingen 🙂

  • rosella_predovic

    Skal ha lunsjgjester i morgen og
    lager denne for tredje gang.
    Det betyr at de to første gangene gikk
    ganske bra.

    • emil

      Så hyggelig å høre at du lager denne for tredje gang, Svein Olav! Håper det smaker, og lykke til med matlagingen 🙂

  • oran

    Kjempegodt!!!

    • yolanda_runolfsdottir

      Godt å høre at du likte denne gryten, Tove! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, og lykke til med matlagingen 🙂

  • gracie.mcglynn

    Utmerket også med kalkun og spinat👍👍

    • bell.bauch

      Gøy å høre at du har funnet din egen vri på denne, Ove! Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med middagslagingen 🙂

  • hettie_hahn

    Lagde det i går etter oppskriften, og selv jeg som ikke er så glad i kylling må si det smakte fortreffelig.

    • aron

      Det var hyggelig å høre at det smakte fortreffelig, Stein! Det liker vi å høre, og håper du fristes til å lage denne igjen. Lykke til 🙂

  • shakira.fadel

    Vi brukte marinert kalkun, himmelsk godt.
    Takk for en meget god oppskrift. Lages til gjester neste helg.

    • rozella

      Hei Pesi! Så hyggelig at du er fornøyd med oppskriften, det setter vi stor pris på at du deler. Det høres nydelig ut med kalkun istedenfor kylling, det må vi prøve en dag. Lykke til med gjestene til helgen, håper det smaker 🙂

  • dorcas.konopelski

    Jeg brukte gule linser som karbohydratkilde (+ ekstra protein). Det var veldig godt til!

    • ezra_beatty

      Hei Jenny! Det høres nydelig ut med linser til denne gryten. Takk for tipset, det skal vi prøve en dag. Lykke til med matlagingen 🙂

  • kariane.dach

    Kan man bytte ut margarinen med Tine meierismør?

    • stefan

      Hei Kristian! Vi synes selvfølgelig at kyllinggryten smaker aller best med Melange, men det er ikke noe i veien for å bruke meierismør hvis du foretrekker det. Lykke til! 🙂

  • horacio_grant

    Oj dette var godt! Dette blir en rett jeg vil lage fremover.

    • genevieve_rosenbaum

      Så flott å høre, Ellen! Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med kyllinggryten 🙂

  • ryley

    Fantastisk god smak og veldig lettlaget

    • tyreek_johnson

      Så flott at gryten smaker fantastisk, det setter vi stor pris på å høre, Jorunn! Takk skal du ha, og kos deg med kyllinggryten i kalde november 🙂

  • joseph

    «Prøvesmakt» gryta i dag. Dette er noe vi absolutt kan servere til gjester. I tillegg tar det ikke lang tid å lage. Nydelig!

    • richmond

      Godt å høre at du er fornøyd med oppskriften, Jan Petter! Enig i at dette er en god gryte en gjerne kan servere til gjester. Lykke til med matlagingen, og takk for hyggelig tilbakemelding 🙂

  • maureen.wuckert

    En ss kikkoman og aromasopp, så ble dette virkelig en slager! Selv ungene forsynte seg flere ganger!

    • orville

      Så gøy å høre at du er fornøyd med oppskriften, og at du fant din egen vri på den, Håvard! Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen 🙂

  • jarod

    Har servert denne retten mange ganger nå, og den har blitt godt mottatt hver gang👍Favoritt her i huset.

    • madelynn

      Vi blir så glad for å høre at en av våre oppskrifter har blitt en favoritt, Solfrid! Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med kylllinggryten 🙂

  • winfield.casper

    Hvilken type sopp bruker dere ?

    • krystina.macgyver

      Hei Linda! Vi brukte vanlig sjampinjong i denne. Lykke til! 🙂

  • ova

    Er det noe spesiel sopp du bruker ?

    • oral

      Hei Erna! Du kan bruke alle typer sopp i denne. Vi brukte vanlig sjampinjong, men også aromasopp og skogssopp fungerer fint. Lykke til! 🙂

  • cora

    Ble ei veldig god gryte. Brukte gurkemeie for å få gulfarge og den gir også en god smak.

    • domenick

      Så hyggelig at kyllinggryta falt i smak, Torhild! Takk for tipset om gurkemeie, det skal vi prøve en dag. Lykke til med matlagingen 🙂

  • arne.hamill

    Ble veldig bra. Herlig smak på gryta.

    • rachel

      Takk for hyggelig tilbakemelding, så flott at du likte gryta, Kay! Kos deg med matlagingen i høst! 🙂

  • katlynn_ortiz

    Jeg fikk ikke gule fargen på gryteretten som det vises på bilde. Brukte champingjon, kan det være årsak?

    • samanta

      Hei Siren! Ikke godt å si hvorfor du ikke fikk gul farge, men kan det være at du har fått for mye væske i retten? Håper det smakte 🙂

  • jon

    Lager igjen og igjen😋😋smaker fantastisk😋

    • mekhi

      Godt å høre at kyllinggryten smaker fantastisk, Aina! Takk skal du ha, og lykke til med matlagingen! 🙂

  • juanita

    Veldig god⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    • paolo

      Så bra at gryten faller i smak hos deg, Sissel! Takk for tilbakemeldingen, og god sommer videre! 🙂

  • hal.lang

    Denne var kjempegod og enkel å lage,kommer til å å lage denne flere ganger😊

    • carlo.schiller

      Godt å høre at kyllinggryten faller i smak, Monica! Takk skal du ha, og god sommer videre til deg! 🙂

  • nils.block

    Denne gryte er akkurat etter min smak. Smaken er helt nydelig. Jeg har laget den flere ganger.

    • wyman.kemmer

      Godt å høre at kyllinggryten faller i smak, Aslaug! Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen i sommer! 🙂

  • gladys_konopelski

    Denne gryten høres helt nydelig ut, tenker å servere den i 70-årslaget mitt i august . Vi blir ca. 20 gjester. Er det noen som har velsmakende tips også til forrett og dessert.Nb! Jeg må lager ferdig mest mulig dagen i forveien.
    Håper det er greit å stille disse spørsmålene her🙏🏻

    • lonie

      Hei Liv! Så hyggelig at våre oppskrifter frister å bruke til 70-års-festen din. Det setter vi stor pris på å høre. Et forslag til forrett kan være gazpacho, se oppskrift her: https://mills.dev06.dekodes.no/olivero/oppskrift/gazpacho/ Og til dessert vil denne firkløverkaken være smakfull: https://mills.dev06.dekodes.no/melange/oppskrift/firkloverkake/ Alt kan lages istand på forhånd. Lykke til med feiringen! 🙂

    • howard_rutherford

      Veldig god gryte! Har vært en favoritt på hytten I sommer og det er aldri noen rester igjen etterpå!

      • lenny_schulist

        Godt å høre at gryten faller i smak, Nina! Kos deg med matlagingen på hytten, og god sommer videre til deg 🙂

  • shakira

    Hei! Tenkte å prøve denne til selskap i helga. Vi blir da 10 voksne. Opplever at mange tar lite væske og mest av godsakene i bunnen, bør jeg kanskje beregne til 12? Hvor lenge kan den stå oppvarmet på komfyren(på 1 eller 2)? Er så dårlig på å beregne tid, så den er sikkert ferdig lenge før gjestene kommer. Eller bør jeg heller lage de. På formiddagen, sette den kaldt og varme opp rett før?😅

    • christelle.wolff

      Hei Heidi! Så hyggelig å høre at du vil servere denne gryten i selskap i helgen. Beregn gjerne til 12. Lag gryten på formiddagen, sett den kaldt, og varme opp rett før servering. Lykke til, og håper det smaker! 🙂

  • maggie

    Det tar jo litt tid å lage den, men duverden så smakfull. Jeg har laget den en gang tidligere også.

    • malcolm

      Så hyggelig å høre at du synes kyllinggryten er smakfull, Aslaug! Det setter vi stor pris på å høre. Takk skal du ha, og lykke til med matlagingen 🙂

  • emmalee.fadel

    Funker det å lage denne dagen før?

    • sadye_schroeder

      Hei Linda! Ja, det gjør det. Lykke til! 🙂

  • kolby

    Anbefales på d varmeste 😊

    • johann.tillman

      Godt å høre at du er fornøyd med oppskriften, Allan! Lykke til med matlagingen 😊

  • evan.effertz

    Jeg tilsetter frosne erter og paprika for å få litt farge på maten. Focaccia er også godt følge👍🤗

    • dion

      Takk for gode forslag til å sette farge på maten, Torill! Håper det smaker, og lykke til 🙂

  • willie

    God kyllinggryte. Hadde middagsgjester og serverte denne retten, og jeg fikk skryt av maten.

    • arvid

      Så hyggelig at du fikk skryt for maten, Kristin! Ingenting er bedre enn det, så takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen 🙂

  • mazie

    Dette har blitt en favoritt hjemme hos oss❤️

    • creola

      Så koselig å høre at kyllinggryta har blitt en favoritt hos dere, Silje Birgitte! Takk skal du ha for det, og lykke til med matlagingen 🙂

  • alvera.schuster

    Fantastisk god oppskrift 😃 Brukte Tagliatelle med litt grønn pesto, ble fantastisk godt 👍

    • gregoria.murray

      Hei Stian! Så hyggelig at gryten falt i smak! Det høres nydelig ut med pesto og tagliatelle til denne. Det skal vi prøve en dag. Lykke til med matlagingen! 😊

  • marlon.nikolaus

    Jeg brukte ferske kantareller i retten, og bygg-gryn samt chia-frø over maten da den lå på tallerkenen. Det smakte utrolig godt. Tusen takk for oppskriften

    • lonie

      Hei Ellen! Så hyggelig at kyllinggryten falt i smak. Takk for tilbakemelding, og takk for tips om kantareller, byggryn og chia. Det høres nydelig ut, og skal prøves en dag. God middag til deg! 😊

  • orin_streich

    Nydelig måltid med denne kyllinggryten. Jeg brukte fløte, men la også til noe creme fraiche for å få en fyldigere saus. Serverte gryten med fersk pasta og revet parmesan.
    Denne retten skal garantert serveres mange ganger.
    Vi delte den med to middagsgjester jeg fikk virkelig ros for nydelig mat.

    • brycen_armstrong

      Så utrolig hyggelig at gryten falt i smak hos deg og gjestene dine, Anne-Marie! Det høres nydelig ut med en litt fyldigere saus og fersk pasta. Kos deg med matlagingen! 😊

  • art

    Ingen klager her, den var helt utroleg god og alle elsket den, vi brukte kantareler som sopp og det passet bra

    • demario.cruickshank

      Hei Alexander! Så hyggelig å høre at gryten falt i smak, og at du fant din egen vri med kantareller. Det smakte sikkert nydelig! Takk for tipset og tilbakemeldingen, og god tirsdag videre til deg 😊

  • elvis

    Kan man bruke matfløten istedenfor kremfløte?

    • maverick_torp

      Hei Nana! Ja, det kan du, men konsistensen og smaken blir ikke like fyldig som hvis du bruker kremfløte. Lykke til! 😊

  • emmet

    Veldig god kyllinggryte, serverte focacciabrød til 👍

    • alex

      Det høres godt ut med focaccia til kylllinggryten, Kari Britt! Takk for tipset og god middag til deg 😊

  • rusty

    Kan den fryses ned ?

    • maia_roberts

      Ja, det kan den, Martine! Lykke til, og håper det smaker! 😊

  • zena_lindgren

    En stor favoritt hos meg😃

    • clarissa

      Så koselig å høre at du liker denne oppskriften, Lena! Takk skal du ha, og lykke til med matlagingen! 😊

    • abbie

      Veldig smakfull gryte. Brukte østersopp og aromasopp..

      • keeley

        Herlig at du synes gryten var smakfull, Rachel! Det setter vi stor pris på å høre. Lykke til med matlagingen, og god fredag videre til deg! 😊

  • jordon.blanda

    Super god. Brukte plantebasert matfløte; Gryr. Gikk helt fint

    • genesis.rosenbaum

      Så hyggelig å høre at gryten faller i smak, Karine! Og flott at du fant din egen vri på denne med plantebasert fløte. Takk for tilbakemeldingen, og riktig god sommer videre til deg! 😊

  • roel.buckridge

    Kjempegod

    • tommie

      Godt å høre at gryten falt i smak, Linda! Tusen takk, og god sommer til deg! 😊

  • lewis

    Kokosmelk isteden for fløte ? Går d fikt tror du?

    • alphonso

      Hei Marte! Det har vi ikke prøvd selv, men det skulle ikke være noe i veien for å bruke kokosmelk isteden for fløte i denne. Lykke til! 😊

  • dion

    Dette klarte selv jeg! God, enkel middag med ris og hvitløksbaguetter til.

    • maximillia.crooks

      Hyggelig at kyllinggryten var god og enkel å lage, Knut! Høres nydelig ut med hvitløksbaguetter til, takk for tipset, og lykke til med matlagingen 🙂

  • ava

    Kjempegod kyllinggryte og lett og lage 😃

    • rickey_jaskolski

      Så hyggelig å høre at oppskriften falt i smak, Eli! Lykke til med matlagingen 🙂

  • turner.mcglynn

    God oppskrift – smaksrik – enkel å lage. Servert med ris. Familien ønsker denne retten flere ganger, og det skal de få.

    • lilliana

      Så hyggelig å høre at familien setter pris på denne kyllingretten, Viggo! Takk skal du ha for tilbakemeldingen, og god mandag videre til deg! 🙂

  • jackie.nitzsche

    Herlig og veldig smakfull!

    • jerod

      Så hyggelig at gryten falt i smak, Magne! Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen! 🙂

  • ashton_satterfield

    Informativ oppskrift som passer meg som amatørkokk

    • delta_nicolas

      Hei Kåre, så hyggelig at den falt i smak 🤗 Riktig fin mandag til deg!

  • boyd

    Super digg 🤩🤩

    • trent_nicolas

      Takk for hyggelig tilbakemelding, Camilla! Det er alltid trivelig når oppskriftene våre faller i smak 😊

  • lee

    Super god👍

    • anibal_roob

      Takk, Jonas! Alltid hyggelig å høre at oppskriftene faller i smak. Lykke til med matlagingen 😊

  • hildegard_rosenbaum

    Fantastisk deilig 😍😍

    • marjory

      Så hyggelig å høre at kyllinggryten falt i smak, Toril! Lykke til med matlagingen 🙂

  • clare.lowe

    Godt! God Opskrift!

    • anya

      Takk for hyggelig tilbakemelding, Gabrielle, og lykke til med matlagingen! 🙂

  • pietro_abernathy

    Kan denne fryses tror du?

    • freddy_schinner

      Hei Gry Elisabeth! Ja denne kan du fryse, lykke til! 🙂

  • connie

    Et tips er å blande i Soyasaus i tillegg til buljongen.

    • marlee

      Nam, nam, takk for tipset, Jakob! 🙂

  • paige.smitham

    Veldig god – serverte med ris. Savnet noe grønt i, så neste gang blir den med sukkererter eller brokkoli. Lett å lage, anbefales! 🙂

    • francesco

      Hei Kristine! Takk for hyggelig tilbakemelding og gode tips til å få inn litt mer grønnsaker 😊

  • calista.waelchi

    1dl veske?

    • major.kozey

      Det er 1 dl kraft/buljong og 2 dl kremfløte til 4 porsjoner. Du kan selvsagt øke væskemengden dersom du vil ha mer saus 😊

  • manuela

    Kjempegodt! Stor favorit her i hus til både store å små. Perfekt hverdagsmiddag som er kjapp å lag 😀👍🏼

    • manley.ziemann

      Takk for fin tilbakemelding, Frida! Det er alltid gøy å høre når oppskriftene våre faller i smak 😊

  • bertha

    Går vel greit med matfløte også? 😊

    • yoshiko_bosco

      Hei Trine, det går nok helt fint. Blir nok bare litt tynnere i konsistensen 🙂

      • briana.ernser

        blir den for tynn, rør ut litt mel eller potetmel i en kopp og hell oppi gryta, da blir den perfekt:)

  • nickolas.gleason

    Veldig flott gryte.
    Tar ca 2,5 t å tiberede😊

    • marie

      Hei Sverre, og takk for tilbakemelding! La du til noe eller justerte etter egne preferanser, som førte til at det tok så mye lenger tid, mon tro? Glad den falt i smak, uansett 🙂

    • colton

      Laget dette på en halvtime og smakte fantastisk😊😊

      • zoila

        Hei Kari, godt å høre at retten fungerte som kjapp og deilig hverdagsmiddag 🙂

  • timmy

    Hei! Tenkte å prøve meg på denne retten, men savner litt farger. Forslag til noen grønnsaker som kan passe i gryta?:-)

    • gwendolyn

      Hei Madeleine, og takk for tilbakemelding! Farger kan gjøre mye for opplevelsen 😍 Hva med søt paprika og gulrøtter i strimler?

    • millie_hirthe

      Paprika, brokkoli, det funker bra

      • sydney

        God idé, Per Anton 🙂

  • theresa

    Var veldig god. Brukte ris til og syntes det passet godt .

    • jacinthe

      Hei Gerd, så hyggelig at den falt i smak 🤗 Riktig fin helg til deg!

  • tate

    Gryten var veldig god, men passet ikke helt med ris. Kan tenke meg ovnsbakte poteter ville vært bedre.

    • nelson

      Hei Kent, og takk for tilbakemelding! Ja, her er det nok litt smak og behag, og ovnsbakte poteter er sjelden feil 😋 Ha en fin dag videre!

      • renee.langworth

        Eg likte dette ikkje da smakte dritt

        • pansy_wuckert

          Så leit at du ikke likte oppskriften, Knut 😔