Koriandere
Koriandere er små krydderkaker med koriander som smakssetter. Med den runde og relativt flate formen ser de ut som kjeks. De passer like godt til gløgg som til kaffe, og er populær blant barn. Oppskriften gir ca. 60 kaker.
Ingredienser
Slik gjør du
Tips!
Pisk Melange og sukker kremaktig. ta gjerne Melange ut av kjøleskapet en liten stund før du skal bake, da blir den enklere å jobbe med.
2. Tilsett sirup og egg, og rør godt sammen.
3. Bland finrevet appelsinskall og sitronsaft inn i røren.
4. Bland malt ingefær, malt koriander, hornsalt og hvetemel, og sikt inn i røren. På denne måten får du krydder og hornsalt jevnt fordelt og det blir enklere å unngå klumper.
5. Arbeid deigen raskt sammen. Trill deigen til små kuler som settes på bakeplate dekket med bakepapir. 1 porsjon gir ca. 60 kuler.
6. Stek i stekeovn ved 200 grader i 10 minutter, midt i ovnen. Avkjøl kakene på rist etter steking.
Kommentarer