Sprø utenpå og saftige inni – kokostopper er populære julekaker og en viktig del av julekosen for mange. De nydelige småkakene er lette å lage og passer derfor ypperlig når du vil bake noe enkelt sammen med barna. I tillegg er kokostoppene naturlig glutenfrie. Oppskriften gir cirka 24 småkaker.

Kommentarer

  • bart

    Kokostoppene ble veldig fuktige/«soggy» etter at jeg la dem i kakeboks. Er det noen forklaring på hvorfor, samt er det noe jeg kan gjøre for å redde dem?

    • augustus_greenholt

      Hei. Mine ble også det, lot dem ligge uten lokk og tørke, da ble mine fine.

    • calista_jaskolski

      Hei Elin! Som Grethe skriver her så kan du la dem ligge og tørke før du setter på lokket på kakeboksen. Det er også viktig at de er helt kalde før du legger dem i boksen. Et bakepapir mellom lagene i boksen kan også hjelpe til med å holde dem tørre. Lykke til!

  • lavon

    Detta var kjempelett og fort gjort. Ble som beskrevet, sprø utvendig og myke og saftige inni.
    Har ikke bakt julekake siden puberteten, så dette ga mersmak.
    Hilsen Gubbe 59

    • elody_mayert

      Så gøy at kokostoppene falt i smak, Lars! Og at bakingen gav mersmak 😊 God bakelyst, vennlig hilsen Anne Cathrine

  • hermann

    Jeg forstår ikke punkt 7 i fremgangngsmåten der de skal avkjøles på rist før de tas av bakepapiret? Jeg trodde det skulle være motsatt?

    • loren_wilderman

      Regner med at de mener du skal dra kakene med papiret over på en rist og avkjøle. Det er nok for at bunnen skal få stivnet så den ikke henger igjen på papiret.

    • alysson

      Hei Borghild! Som Monica også har svart her så kan du dra bakepapiret med kakene på, over på en rist. Når kakene er helt avkjølt er de mye enklere å løsne fra papiret. Lykke til med bakingen 😊