Kontrasten i lagene med frisk eplemos, fløyelsmyk krem og knasende sprø kavring gjør tilslørte bondepiker til en klassiker som aldri ser ut til å gå av moten. Dette er klassisk oppskrift på den folkekjære desserten.

Kommentarer

  • craig.reichert

    Kan jeg bruke bruke ferdig fløte på sprai bx

    • eulalia

      Hei Elin! Ja, det kan du. Lykke til! 🙂

  • aurelie.johns

    Hei, kan man lage kavring rasp noen dager før det skal spises? Så blir det enklere når den skal ordnes? Hvordan holde den sprø i såfall? Takk en deilig dessert. God jul.

    • wendell.lebsack

      Hei Turid! Ja, du kan lage rasp flere dager før den skal spises. Oppbevares i tett glass etter at det er helt avkjølt. Lykke til, og god jul! 🙂

  • edgar

    Very nice. 👍🙏😍

    • paxton

      Takk for tilbakemeldingen, Lillian! Håper det smakte 🙂

  • shany

    Mangler sukker i kremen

    • jovany

      Hei Inge! Det stemmer at det kun er vaniljesukker i oppskriften vår på klassiske tilslørte bondepiker. Ønsker du en søtere krem er det ikke noe i veien for å tilsette litt sukker. Lykke til! 🙂