Pavlova er en klassisk dessert- og kakefavoritt, som her kommer i ny og dekorativ juledrakt. Denne luftige og smakfulle julepavlovaen er pyntet med klementiner, pepperkaker og mynte, og toppet med en fyldig salt karamell. En ny vri som vil ta seg godt ut på dessertbordet.

Ingredienser

1 porsjon

Pavlova

6 stk eggehviter, romtempererte
4 dl sukker
2 ts hvitvinseddik
2 ts maisenna
1 ts vaniljesukker

Salt karamell

3 dl sukker
1 dl vann
100 gram Melange
1.5 dl kremfløte
1.5 ts salt

Pisket krem

3 dl kremfløte
0.5 dl sukker

Pynt

3 stk klementiner
4 stk myntestilker
5 stk pepperkaker

Produkter i oppskriften

Melange 500 gram
Melange
En unik sammensetning av planteoljer gjør at Melange i folie egner seg svært godt til all form fo… Les mer

Slik gjør du

Hva synes du om oppskriften?

Kommentarer