Hjemmelaget lakseburger
Enkel
15 min
Lakseburger i grove brød er en sunn og digg middag, og som ofte faller i smak hos hele familien, både store og små.
Ingredienser
4 porsjon
600 gram laksefilet, uten skinn og bein
1 ss gressløk
1 ts salt
0.5 ts pepper
4 stk hamburgerbrød
Løk
Tomat
Salat
Agurk
(dressing)
Produkter i oppskriften
Flytende Melange med smør- og rapsolje
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode smørsmaken med oljens enkelhet og Mela… Les mer
Slik gjør du
1. Varm opp grillen.
2. Finhakk, eller kvern laksefiletene og gressløk ved å bruke en foodprosessor. Ha på salt og pepper, og rør farsen til den blir litt seig. Bruk gjerne hendene og masser deigen.
3. Fordel deigen i fire store, flate burgere.
4. Smør burgerne med Flytende Melange og legg dem på den varme grillen.
5. Stek lakseburgerne 2-3 minutter på hver side. Bruk en stor stekespade til å snu lakseburgerne med.
6. Legg salat, løk, tomat, agurk og dressing etter ønske i burgerbrødene og legg over lakseburgerne.
7. Her finner du oppskrift på grove hamburgerbrød.
Kommentarer