Konfekt hører julen til, og det er noe spesielt med dem man har laget selv. Her får du oppskrift på tre deilige varianter: sjokoladetrøfler, konfekt med salt karamellfyll og marsipankuler med bringebær og hasselnøttkrokan. Oppskriften gir cirka 12 biter av hver type.

Ingredienser

1 porsjon

Sjokoladetrøfler

200 gram mørk kokesjokolade
1.5 dl kremfløte
1 ss Melange
2 ss melis
2 ss kakaopulver

Konfekt med salt karamellfyll

200 gram mørk kokesjokolade
50 gram Delfia
1 dl salt karamellsaus

Marsipankuler

200 gram marsipan
100 gram mørk kokesjokolade
25 gram Delfia
2 ss tørket bringebær
2 ss hasselnøttkrokan

Produkter i oppskriften

Melange 500 gram
Melange
En unik sammensetning av planteoljer gjør at Melange i folie egner seg svært godt til all form fo… Les mer

Slik gjør du

Hva synes du om oppskriften?

Kommentarer