Myke brioche hamburgerbrød
Middels
2 t 30 min
Disse myke og saftige hamburgerbrødene løfter burgeropplevelsen til et nytt nivå. Oppskriften er utviklet av Ida Gran-Jansen for Melange.
Ingredienser
12 porsjon
2.5 dl vann
50 g hvetemel
625 g hvetemel
75 g sukker
1 pk tørrgjær
50 g melkepulver (kan sløyfes)
2 stk egg
1 dl fløte
1 klype salt
2.5 dl melk
1 stk egg til pensling
4 ss sesamfrø
Produkter i oppskriften
Flytende Melange med smør- og rapsolje
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode smørsmaken med oljens enkelhet og Mela… Les mer
Hvordan skal jeg hindre at plastfolien sitter fast i bollene når de er hevet. ?
Et lite dryss hvetemel på deigemnene eller litt olivenolje på plastfolien før den legges over bollene vil forhindre at deigen sitter fast i plastfolien. Lykke til med baksten 😊