Grillet laks med reddik- og fenikkelsalat
Enkel
30 min
Sommeren byr på mange deilige grillkvelder med fantastiske smaker av sesongens grønnsaker. I denne retten har vi grillet laks og valgt ut noen av de beste grønnsakene sommeren har å by på. Den milde laksen smaker nydelig sammen med friske reddiker og smaksrik fennikel. Med sommerens nypoteter ved siden av, har du en fullverdig middag klar på 30 minutter.
Ingredienser
4 porsjon
Grillede poteter
Reddik- og fenikkelsalat
100 gram reddiker
1 stk fennikel
0.5 stk sitron
1 ss frisk mynte
0.5 dl creme fraiche
Laks
Produkter i oppskriften
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer
Slik gjør du
Grillede poteter
Reddik- og fenikkelsalat
Laks
1. Pensle den ene siden av laksefileten med Flytende Melange og dryss over salt og pepper.
2. Legg laksefiletene på grillen. Pensle den andre laksesiden med Flytende Melange og dryss over salt og pepper. Grill laksefiletene i 3 minutter, før du snur dem og griller den andre siden i 3 minutter.
3. Server laksen med reddik- og fennikelsalaten og grillede nypoteter.
Kommentarer