Fylte, gratinerte pannekaker er en stor middagsfavoritt for hele familien. Det er også en perfekt måte å bruke rester. Du kan for eksempel bruke tacokjøttdeigen eller kjøttsausen fra pastamiddagen, eller fylle pannekakene med vegetarfyll hvis du liker det best. I denne varianten er fyllet laget med kyllingkjøttdeig i en nydelig tomatsaus.

Ingredienser

4 porsjon

Pannekakerøre

3 stk egg
5 dl melk
4 dl siktet hvetemel
1 dl grovt sammalt hvetemel
1 ts salt
2 ss Flytende Melange med smør- og rapsolje, til steking

Fyll

1 stk løk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
1 ts oregano
0.5 ts salt
0.25 ts pepper
600 gram kyllingkjøttdeig
2 ss tomatpure
1 stk rød paprika, i små terninger
400 gram hakkede tomater
1 dl vann

Ostesaus

2 ss siktet hvetemel
5 dl melk
150 gram gulost, revet
1 klype malt muskatnøtt
0.5 ts salt
0.25 ts pepper

Produkter i oppskriften

Flytende Melange med smør- og rapsolje
Flytende Melange med smør- og rapsolje
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode smørsmaken med oljens enkelhet og Mela… Les mer

Slik gjør du

Hva synes du om oppskriften?

Kommentarer