Glutenfrie pannekaker
Å lage glutenfrie pannekaker trenger ikke være vanskelig. Med glutenfri melblanding og flytende Melange kan du enkelt røre sammen disse nydelige pannekakene. Perfekt når det er allergier å ta hensyn til.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Visp sammen egg og melk i en stor bolle.
2. Bland glutenfritt mel og salt, og tilsett melet litt og litt av gangen i eggeblandingen.
3. Tilsett Flytende Melange Original og rør godt til du har en jevn og klumpfri røre.
4. La røren svelle i 30 minutter. Dette gjør at røren får tid til å samle seg og stekingen blir litt enklere.
5. Ha Flytende Melange i stekepanne på middels høy varme.
6. Øs i røre slik at stekepannen er dekket av et tynt lag, cirka 1 dl røre per pannekake. Stek i 1-2 minutter før du forsiktig snur pannekaken og steker videre ca. 1 minutt. Når pannekaken er gyllen på begge sider er den ferdig.
7. Server de glutenfrie pannekakene med syltetøy og ferske bær.
Kommentarer