Knasende gode havrekjeks laget av glutenfrie havregryn. Perfekt for deg som ikke tåler gluten, men som vil nyte all den gode smaken. Vil du ha ekstra smak på kjeksene, kan du fint tilsette litt tørket frukt, nøtter eller sjokoladebiter i kjeksdeigen. Oppskriften gir ca. 16 kjeks.

Kommentarer

  • alize

    kan man bruke demerarasukker ( rørsukker ) istedenfor brunt sukker ??

    • guy

      Hei Brit! Ja, det kan du. Mørkt demararasukker er mest likt brunt sukker på smak, men det lyse går også fint å bruke. Lykke til! 🙂

      • garland.lowe

        Jeg brukte bare halvparten av sukkermengden og de ble veldig god 😄😋

        • dianna.beer

          Hei Brit! Så hyggelig å høre at kjeksene falt i smak med halvparten av sukkermengden. Takk for at du deler, og god bakelyst! 🙂

  • brendan

    En favoritt her i huset 😀! Lager alltid dobbel porsjon og lager halvparten med hakkede hasselnøtter.

    • jean_bergnaum

      Hei Nina! Så hyggelig at kjeksene faller i smak, og at de er favoritter hjemme hos deg! Og takk for tipset om hasselnøtter, det høres nydelig ut. God baking! 🙂

  • berniece_watsica

    Bruk mindre sukker
    Jeg tok bare 60 gram sukker, men var allikevel altfor søte.

    • catalina

      Hei Irene! Det er nok litt smak og behag hvor hvor mye sødme man foretrekker, så det er flott at du prøver deg frem og finner en sukkermengde som er ideell for deg. Det er også veldig fint å vite at det går an å redusere sukkermengden uten problem, så takk for at du deler 😊