Her finner du oppskriften på en klassisk, glutenfri paideig. Ønsker du å lage pai med lokk, kan du doble oppskriften og følge samme fremgangsmetode.

Kommentarer

  • darrell

    Veldig enkel og god oppskrift. Jeg bruker møllerens grov melblanding.
    Prikker og forsteker.
    Bruker rester etter middag,idag ble det broccoli,gulrot,spinat,quiona med hvitløk og oliven og spinat.
    Lager eggeblanding av 3-4 egg,litt mandelmelk,salt og pepper.
    Smaker himmelsk.🤩

    • brady

      Hei Anne Marit! Så hyggelig at oppskriften faller i smak! Din pai høres veldig smakfull og fristende ut. God bakelyst! 🙂

  • antonietta.hansen

    Denne er knallgod , eg smuldrer smør med melet og har i vann. Avkjøler og trykker ut i formen. Prikker og forsteker 15-17 min. Før eg har i fyllet og steker videre 30 min.

    • devin

      Hei Suzanna! Så hyggelig at du liker denne oppskriften! Det setter vi pris på at du deler. Din fremgangsmåte høres nydelig ut. Lykke til med bakingen! 🙂

  • bulah.mitchell

    Brukar Toro lys melblanding til rundstykker m.m. og aukar til 4-5 ss vatn i staden for 2 ss. La maskina gå ei stund til deiga samlar seg. Forsteiking gjev sprøere botn, så er veldig fornøgd med både smak og konsistens.

    • freddie.durgan

      Her var det mange fine tips, Kari Helen!
      Takk for at du deler med oss 😊

  • charlene_kertzmann

    Smaker godt. Men helt feil konsistens. Minner ikke om paideig.

    • israel

      Det er ofte slik når man baker med glutenfritt mel, at konsistensen ikke blir som «vanlig». Kanskje det beste er å ikke sammenligne? Det beste er likevel at smaken er god 😊