Fingerkremkjeks, også kjent som saudakjeks, er en julekake med lange tradisjoner. Dette er små søte kjeks fylt med en nydelig romkrem. Fingerkremkjeks kommer i ulike varianter når det kommer til farge og smak på fyllet, og de kan også lages i ulike fasonger. I denne oppskriften er de små, søte kjeksene fylt med en nydelig rosafarget romkrem. Oppskriften gir cirka 30 fingerkremkjeks.

Ingredienser

1 porsjon

Kjeks

2 stk egg
125 gram sukker
400 gram siktet hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
150 gram Melange

Fyll

100 gram Delfia
150 gram melis
3 dråper romessens
2 dråper rød konditorfarge

Produkter i oppskriften

Melange 500 gram
Melange
En unik sammensetning av planteoljer gjør at Melange i folie egner seg svært godt til all form fo… Les mer

Slik gjør du

Hva synes du om oppskriften?

Kommentarer

  • kris.ryan

    Påvirker det resultatet med glutenfritt mel?

    • raoul

      Hei Berit! Det har vi ikke forsøkt, men vil ikke tro det. 😊

  • sherman_oconner

    Kan man bruk noe annet enn delfiafett i fyllet?
    E allergisk for kokos..

    • rosalinda

      Du kan sikkert bruke smørkrem eller kanskje delfiafett?

  • gus_crooks

    Har disse lang holdbarhet?

    • jairo

      Hei! De kan oppbevares tørt i en tett kakeboks i 2-3 uker 🙂