Denne enkle melisglasuren fungerer godt til både muffins, kaker og gjærbakst. I denne oppskriften har vi tilsatt litt sitronsaft som gjør at glasuren får en friskere smak og lysere i fargen. Den kan også tilsettes konditorfarge for å gi ønsket farge på glasuren, eller smakstilsetninger som litt kakao for å lage en enkel sjokoladeglasur.

Kommentarer

  • lon.tremblay

    Bra glasur men var rennenes

    • narciso

      Hei Lilly! Det var leit å høre at glasuren ikke ble vellykket. Husk å alltid tilsette vannet med 1 ts av gangen, så risikerer du at glasuren fort blir for flytende. Prøv det neste gang, så har du mer kontroll på konsistensen. Lykke til! 🙂

  • salvador

    hei jeg ville vite at hvordan vi kan lage melis fordi hvi har ikke melis i byen

    • dedrick.stiedemann

      Hei! Du kan lage din egen melis ved å male sukker til fint pulver i en blender eller med en stavmikser. Lykke til! 🙂

  • buck

    Nam det smaker got

    • mohamed_volkman

      Så hyggelig å høre at glasuren falt i smak, Maren! 🙂

  • jaylon.mcclure

    Den perfekte glasuren for allergikere. Utmerket. Tusen takk for det. Skal straks fordele over kanelboller.

    • jaclyn_price

      Så fint at du fant en oppskrift på glasur du kan bruke, Johan Kristoffer! Kos deg med kanelbollene 😊

  • germaine_reynolds

    😋😉

    • reba.heaney

      🤩

  • colton

    Den var god

    • lucinda

      Takk, Thea! Det er veldig hyggelig med fine tilbakemeldinger på oppskriftene våre 😊 God bakelyst!

  • dorothea

    Jeg har ikke sitron🥺😔😑😑

    • alphonso

      Sitronen gir en friskere smak og hvitere farge, men du kan fint lage glasuren uten sitron. Lykke til 😊

  • howard_jenkins

    Nam nam

  • nola

    Super

  • ryann

    Den hvar så god

    • mya.dooley

      Ja

      • fredy.labadie

        Ja

        • jan

          Hvor mange muffins holder en porsjon til.

          • ernesto_cremin

            Hei Jan! Denne oppskriften holder til cirka 12 medium store muffins 🙂