Enkel melisglasur
Enkel
5 min
Denne enkle melisglasuren fungerer godt til både muffins, kaker og gjærbakst. I denne oppskriften har vi tilsatt litt sitronsaft som gjør at glasuren får en friskere smak og lysere i fargen. Den kan også tilsettes konditorfarge for å gi ønsket farge på glasuren, eller smakstilsetninger som litt kakao for å lage en enkel sjokoladeglasur.
Ingredienser
1 porsjon
3 dl melis
2 ss vann
1 ss sitronsaft
Slik gjør du
1. Bland sammen melis, vann og sitronsaft.
2. Virker melisglasuren for tørr kan du tilsette litt mer vann. Pass på mengden og tilsett aldri mer enn 1 ts av gangen, ellers risikerer du at glasuren fort blir for flytende.
3. Om du ønsker farget glasur kan du tilsette konditorfarge.
4. Fordel melisglasuren over muffins, kake eller annen bakst.
Bra glasur men var rennenes
Hei Lilly! Det var leit å høre at glasuren ikke ble vellykket. Husk å alltid tilsette vannet med 1 ts av gangen, så risikerer du at glasuren fort blir for flytende. Prøv det neste gang, så har du mer kontroll på konsistensen. Lykke til! 🙂
hei jeg ville vite at hvordan vi kan lage melis fordi hvi har ikke melis i byen
Hei! Du kan lage din egen melis ved å male sukker til fint pulver i en blender eller med en stavmikser. Lykke til! 🙂
Nam det smaker got
Så hyggelig å høre at glasuren falt i smak, Maren! 🙂
Den perfekte glasuren for allergikere. Utmerket. Tusen takk for det. Skal straks fordele over kanelboller.
Så fint at du fant en oppskrift på glasur du kan bruke, Johan Kristoffer! Kos deg med kanelbollene 😊
😋😉
🤩
Den var god
Takk, Thea! Det er veldig hyggelig med fine tilbakemeldinger på oppskriftene våre 😊 God bakelyst!
Jeg har ikke sitron🥺😔😑😑
Sitronen gir en friskere smak og hvitere farge, men du kan fint lage glasuren uten sitron. Lykke til 😊
Nam nam
Super
Den hvar så god
Ja
Ja
Hvor mange muffins holder en porsjon til.
Hei Jan! Denne oppskriften holder til cirka 12 medium store muffins 🙂