Denne enkle melisglasuren fungerer godt til både muffins, kaker og gjærbakst. I denne oppskriften har vi tilsatt litt sitronsaft som gjør at glasuren får en friskere smak og lysere i fargen. Den kan også tilsettes konditorfarge for å gi ønsket farge på glasuren, eller smakstilsetninger som litt kakao for å lage en enkel sjokoladeglasur.

Kommentarer

  • elsie.leannon

    Sitron kan byttes ut med vaniljeekstrakt/essens eventuelt vaniljesukker.
    Det gir en bedre smak for de som liker vanilje.

    • zander_gottlieb

      Takk for godt tips, Kokken! Det må vi prøve en dag. Kos deg med matlagingen 🙂

  • edward.prosacco

    Hei 👋
    Jeg vil bruke denne oppskriften men det er en ting
    Det som e at eg ikkje har sitronsaft

    • genesis

      Hei Kübra! Smaken blir ikke helt den samme, men det går fint uten sitronsaft. Du kan bruke 1 ss vann isteden. Lykke til! 🙂

  • tyson

    Eg elsker oppskriften Og det er jul så vi må noko glasur til Pepperkakane😍

    GOD SNART JUL❤️❤️

    • martine

      Flott å høre at du elsker oppskriften, Eldana! God jul til deg også, og lykke til med pepperkakene 🙂

      • alfred.nader

        Kan man bruke noko Anna en sitron

        • concepcion_dietrich

          Hei Eldna! Du kan bruke vann eller som en annen skriver her, vaniljekstrakt. Og hvis du pynter pepperkaker kan du bruke eggehvite også. Lykke til! 🙂

  • christelle_marvin

    Denne oppskriften var kjempe god og ej forstod den sjelv om ej e èin barn

    • jessie.littel

      Godt å høre at du er fornøyd med oppskriftenm Ariel! Lykke til med matlagingen 🙂

  • kurtis.lemke

    Hei jeg har ikke sitronsaft hva skal jeg gjøre.

    • rosanna_pouros

      Hei Nora! Du kan gjerne erstatte sitronsafen med 1 ss vann. Smaken blir litt annerledes, og ikke så syrlig, men fortsatt god. Lykke til! 🙂

  • heather_conn

    Hvor mange porsjoner er det til èin langpanne?

    Plis svar kjapt!!🌞

    • delilah_rutherford

      Hei Fabian! Du kan lage dobbel porsjon for å dekke en langpanne. Lykke til! 🙂

  • consuelo_sawayn

    Det tok mer en fem minutt!
    Kan du ta lime saft istedenfor sitron saft?🌞men glasuren ble veldig god!

    Mvh Olivia og Madel

    Meiner ingenting slemt😎

    • hailey

      Ja, det kan dere, lykke til, Olivia og Madel! 🙂

  • orin

    Det med «aldri mer enn 1 ts av gangen» burde stå først, sånn at man har det i bakhodet

    • jazmyn.larson

      Takk for tilbakemeldingen din, Heidi! Håper melisglasuren ble vellykket. Vi anbefaler å lese igjennom hele oppskriften før du går i gang med matlagingen. Lykke til! 🙂

  • meaghan

    Hva skal jeg ha oppi hvis den blir for flytende skal jeg tilsett mer melis eller vann da?

    • amara.mayert

      Hei Oskar! Tilsett mer melis hvis den blir for flytende. Lykke til! 🙂

  • clifford_baumbach

    Oppskriften er veldig bra, konkret informasjon

    • pamela

      Hei Marina! Så hyggelig å høre at du likte oppskriften. Takk skal du ha, og lykke til med bakingen 🙂

  • ralph.weber

    BEA

    Den var veldig god jeg skule lage brownie og den oppskriften var best!❤️👍😊

    • thad

      Så godt å høre at oppskriften var best, Bea! Kos deg med muffinsene, og lykke til med bakingen 🙂

  • robb_douglas

    Har sett at de bruker eggehviter

    • salma

      Hei Eilert! Ja, du kan også bruke eggehviter hvis du foretrekker det. Da blir glasuren enda fastere enn hvis du bruker vann. Lykke til! 🙂

  • rico

    Hvor mange muffinsene dekker en porsjon?

    • mark

      Hei Sara! Denne oppskriften holder til cirka 12 medium store muffins. Lykke til med bakingen! 🙂

  • anya

    Veldig god!!! Jeg skulle lage muffins hjemme alene og skulle lage muffins , det til letts om en plett☺️ ( viktig info er at jeg er 11 år)

    • kellie

      Gøy å høre at det var lett å lage muffinsene og at de smakte godt, Elida! Takk skal du ha, og god bakelyst i sommer! 🙂

  • lucy

    Takk jeg og min pappa vet ikke hvordan vi lager glasur!

    • maurine_jaskolski

      Håper du og pappan din fikk til denne oppskriften! Lykke til, og god sommer! 😊

  • kattie.jones

    Hei må man bruke sitronsaft i glasuren🙂?

    • wilmer

      Hei Oda! Nei, du trenger ikke bruke sitronsaft hvis du ikke ønsker det. 1 ss sitronsaft kan gjerne erstattes med 1 ss vann. Lykke til! 🙂

  • emerald

    Glasuren var veldig god og søskene mine elsket den. Men jeg klarte å tilsette mye vann og da tok jeg mer melis men den var veldig flytende fortsatt. Men den var god.

    • jaron

      Hei Sofia! Ja, med glasur er det enkelt å justere med mer eller mindre vann og melis for å få den konsistensen du ønsker. Synes du den blir for flytende tilsetter du mer melis. Lykke til! 🙂

  • donnell

    Hei kan man bruke vaniljesuker oppi glassuren?
    😁😁😁

    • hans

      Ja, det kan du! Lykke til! 😊

  • enola.nicolas

    Man skal ikke ha vann man skal ha eggehvite

    • mallory

      Hei Ms! Det er litt smak og behag om en ønsker å bruke vann eller eggehvite. Begge deler gir flott glasur, lykke til! 🙂

  • jodie

    Det var godt men den ble litt tykk så tilsettet mer vann:)

    • vern_wolff

      Flott at du fant en løsning så glasuren ble slik du ønsket! Lykke til! 🙂

  • efrain.halvorson

    Kan jg bruke lime juice

    • kayla_senger

      Ja, det kan du, lykke til! 😊

  • jermain_nolan

    Funket kjempebra! Måtte putte oppi litt mer av for at det skulle bli perfekt!
    👌🏻👩🏼‍🍳

    • kaley_koelpin

      Hei Iben! Så flott å høre at du er fornøyd med oppskriften! Med glasur er det ofte slik at en må justere litt på melismengden for å få perfekt konsistens, og det høres det ut som du fikk fint til! God bakelyst! 😊

    • wilburn.kiehn

      Ja sant😊

  • zachary

    Bra glasur men var rennenes

    • germaine

      Hei Lilly! Det var leit å høre at glasuren ikke ble vellykket. Husk å alltid tilsette vannet med 1 ts av gangen, så risikerer du at glasuren fort blir for flytende. Prøv det neste gang, så har du mer kontroll på konsistensen. Lykke til! 🙂

  • valentin

    hei jeg ville vite at hvordan vi kan lage melis fordi hvi har ikke melis i byen

    • macie

      Hei! Du kan lage din egen melis ved å male sukker til fint pulver i en blender eller med en stavmikser. Lykke til! 🙂

  • ayana_ryan

    Nam det smaker got

    • jeffrey_schulist

      Så hyggelig å høre at glasuren falt i smak, Maren! 🙂

  • giuseppe

    Den perfekte glasuren for allergikere. Utmerket. Tusen takk for det. Skal straks fordele over kanelboller.

    • ally.wuckert

      Så fint at du fant en oppskrift på glasur du kan bruke, Johan Kristoffer! Kos deg med kanelbollene 😊

  • mustafa.konopelski

    😋😉

    • brittany_cassin

      🤩

  • stevie

    Den var god

    • amber

      Takk, Thea! Det er veldig hyggelig med fine tilbakemeldinger på oppskriftene våre 😊 God bakelyst!

  • ofelia

    Jeg har ikke sitron🥺😔😑😑

    • eric_hermann

      Sitronen gir en friskere smak og hvitere farge, men du kan fint lage glasuren uten sitron. Lykke til 😊

  • maria.ledner

    Nam nam

  • laura

    Super

  • duncan_hammes

    Den hvar så god

    • ludie

      Ja

      • oma.kertzmann

        Ja

        • jerod

          Hvor mange muffins holder en porsjon til.

          • mazie.kautzer

            Hei Jan! Denne oppskriften holder til cirka 12 medium store muffins 🙂