Enkel kokoskake
Unn deg litt ekstra hverdagskos med denne enkle formkaken med nydelig smak av kokos. Den er fin å ta med seg i nistepakken på tur, eller når du er fysen på noe godt til kaffen. 1 porsjon er nok til en brødform på cirka 2 liter.
Ingredienser
Kake
Glasur
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Kake
1. Forvarm ovnen til 175 grader. Pensle en brødform (på cirka 2 liter) med litt Flytende Melange og kle den med bakepapir.
2. Pisk sammen egg, kokosmelk og vaniljeekstrakt i en bolle.
3. Sikt hvetemel og bakepulver sammen i en annen bolle. Rør inn sukker, salt, limeskall og kokosmasse.
4. Lag en fordypning i midten av bollen med de tørre ingrediensene og hell over eggeblandingen. Bland alt forsiktig til du har en jevn røre.
5. Rør til slutt inn Flytende Melange.
6. Hell kakerøren over i brødformen og stek på rist nederst i ovnen i cirka 55-60 minutter. Sjekk med kakepinne om kaken er ferdig stekt. Når pinnen er ren er kaken klar. Avkjøl noen minutter i formen før kaken løftes ut og avkjøles på rist.
Kommentarer