Denne julekaken består av en tynn mørdeigsbunn som blir dekket med et lag sprø marengs. Konsistensen skal være lett og delikat. Oppskriften gir ca. 35 kaker.

Kommentarer

  • jenifer_reynolds

    VELDIG tørre kaker

  • ezekiel

    Fulgt oppskrift til punkt og prikke. IKKE min favoritt

    • demetrius.hills

      Hei Anne! Det var leit å høre at kakene ikke falt i smak. Vi håper noen av våre andre oppskrifter frister mer? Lykke til hvis du baker igjen! 😊

  • lempi

    Hadde gledet meg til å lage disse kakene, men syns dessverre at de ble litt tørre og kjedelige.

    • gilbert_berge

      Det var leit å høre at kakene ikke falt i smak, Bernt Aage! Kanskje noen av våre andre oppskrifter frister mer? Lykke til hvis du baker igjen! 🙂

  • felicia.runte

    Kan de fryses? Vil de Hilde seg i kakeboks?

    • michelle

      Mente holde…..

    • terry.maggio

      Hei Kari-Anne! Frysing er ikke ideelt for marengskaker, men vi anbefaler å oppbevare kakene i tett kakeboks. Lykke til! 🙂

  • lauretta

    Beste kakene disse her. Må ha til jul🤟😘

  • francis.welch

    Dei hær va goe🍻

    • maritza

      Så hyggelig å høre, Jostein!

  • bradly_vonrueden

    Disse kakene er ikke gode. Dessuten fester ikke marengsen seg til kakebunnene. Noen som får dem til?

    • cynthia_labadie

      Eg brukte denne oppskriften og mine blei bra.