Serinakaker er en selvskreven julekake for veldig mange, som har blitt bakt i Norge i over 100 år. Her får du oppskriften på klassiske serinakaker der vi også har lagt til en ny vri og fylt dem en fyldig sjokoladekrem. Gå for klassikeren eller prøv noe helt nytt – valget er ditt! Oppskriften gir 30 serinakaker og 15 doble serinakaker med sjokoladefyll.

Ingredienser

1 porsjon

Serinakaker

150 gram Melange
110 gram sukker
1 stk egg
1 ts vaniljesukker
1 krm hornsalt
200 gram siktet hvetemel

Sjokoladefyll

100 gram Melange
70 gram melis
1 stk eggeplomme
20 gram Delfia
50 gram kokesjokolade

Topping

1 dl mandler
1 stk eggehvite
1 dl perlesukker

Produkter i oppskriften

Melange 500 gram
Melange
En unik sammensetning av planteoljer gjør at Melange i folie egner seg svært godt til all form fo… Les mer

Slik gjør du

Hva synes du om oppskriften?

Kommentarer

  • lupe

    Hva betyr krm hornsalt

    • daniella_kub

      Krm står for kryddermål og tilsvarer 1 ml. Lykke til med baksten 😊