Brownies med peanøttsmør og syltetøy
Peanøttsmør og syltetøy er en klassisk og populær påleggskombinasjon i USA, som regel servert mellom to brødskiver. Denne nydelige kombinasjonen av søtt og salt passer også veldig godt i desserter og kaker. I denne oppskriften har vi også brukt en pose med brownie-miks, slik at kaken er enda raskere og enklere å lage.
Ingredienser
Slik gjør du
1. Varm opp stekeovnen til 175 grader.
2. Lag brownierøre etter anvisning på pakken. Bruk Flytende Melange til røren – da slipper du å smelte smøret.
3. Pensle en rund kakeform på 24 centimeter eller en langpanne som måler cirka 20×30 centimeter med Flytende Melange, og dekk bunnen med bakepapir. Fordel røren jevnt i formen.
4. Fordel jordbærsyltetøy og Mills Peanut Butter over røren. Marmorer røren ved å lage mønster med en gaffel.
5. Stek kaken i rundt 20-25 minutter eller etter anvisning på pakken. Avkjøl i formen.
6. Pynt gjerne browniesen ved å toppe den med 2 ss syltetøy.
Tips!
Skal du lage brownie i langpanne? Da trenger du 225 gram jordbærsyltetøy og 225 gram Mills Peanut Butter til røren. Brownie i langpanne stekes i 25-30 minutter.
Kommentarer