Brownies med ostekrem
I denne oppskriften har vi samlet to populære kaker, nemlig brownies og ostekake. Resultatet er myke brownies toppet med en syrlig og bakt ostekrem. Med browniemiks på pose, rører du raskt sammen denne smakfulle kaken der søtt møter syrlig i skjønn symfoni.
Ingredienser
Brownies
Ostekrem
Slik gjør du
Brownie
1. Varm opp stekeovnen til 175 grader.
2. Lag brownierøre etter anvisning på pakken. Bruk Flytende Melange til røren – da slipper du å smelte smøret.
3. Pensle en rund kakeform (ca. 24 cm) eller en langpanne (ca. 20×30 cm) med Flytende Melange, og dekk bunnen med bakepapir. Fordel røren jevnt i formen.
Ostekrem
1. Pisk sammen romtemperert Melange og kremost i en bolle.
2. Tilsett sukker, vaniljesukker og egg, og rør sammen til en klumpfri røre.
3. Bre ostekremen over brownierøren med en slikkepott. Om du ønsker en marmorert effekt på kaken, kan du gjøre dette ved å lage mønster med gaffelen.
4. Stek kaken i rundt 20-25 minutter eller etter anvisning på pakken. Avkjøl den i formen.
Tips!
Skal du lage brownie i langpanne? Da trenger du 75 gram Melange, 450 gram kremost, 120 gram sukker, 1,5 ts vaniljesukker og 3 egg til ostekremen. Brownie i langpanne stekes i 25-30 minutter.
Kommentarer