Blondies med hvit sjokolade og macadamianøtter
Blondies er kanskje den mindre kjente slektningen til brownies, men den er minst like fantastisk på smak og like lett å lage. Med fyldig hvit sjokolade og knasende biter av macadamianøtter, blir denne varianten alltid en favoritt på kakebordet.
Slik gjør du
1. Pisk sammen Melange, sukker og vaniljesukker i en kjøkkenmaskin på høy hastighet, i cirka 3 minutter, til du har en lys og luftig masse.
2. Tilsett 1 egg og vent til det er godt innarbeidet i røren før du tilsetter neste egg. Gjenta til du har tilsatt alle 4 eggene. Pisk røren i ytterligere 2 minutter.
3. Sett kjøkkenmaskinen på lav hastighet og ha i melet. Pisk røren til melet er godt innarbeidet. Bruk en slikkepott for å få med mel som samler seg på sidene i bollen.
4. Grovhakk hvit sjokolade og macadamianøtter og vend det inn i røren.
5. Smør en liten langpanne (28×22 cm) med Melange eller dekk den med bakepapir.
6. Ha røren over i langpannen og stek kaken på 180 grader i 35 minutter.
7. La den avkjøle før servering.
Tips!
Om du ikke får tak i macademianøtter, kan du bruke andre nøtter i stedet. Cashewnøtter, mandler eller valnøtter vil også fungere fint.
Kommentarer