BBQ-burger med cheddarsaus
Dropp skiver av ost og lag heller en fyldig cheddarsaus som gir deg en skikkelig saftig hamburger. Cheddarsausen går perfekt sammen med den røkte smaken av BBQ-sausen, og rødkålen gir hamburgeren ekstra krønsj og et perfekt sluttresultat. En garantert vinner på sommerens grillfester.
Ingredienser
Cheddarsaus
Burger
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Cheddarsaus
1. Ha Flytende Melange i en liten kjele på middels sterk varme. Visp inn hvetemelet til du har en tykk melblanding som slipper kjelen.
2. Ha i melken, litt og litt av gangen, og visp hele tiden til du har en glatt saus. Kok opp sausen og senk temperaturen til lav. Ha i revet cheddar, salt og pepper, og rør om. La osten smelte helt og visp med jevne mellomrom.
Burgere
1. Finhakk rødkålen.
2. Varm opp grillen eller en stekepanne til middels sterk temperatur.
3. Krydre hamburgerkjøttet med salt og pepper. Stek hamburgerne i 3 minutter på hver side eller til de har nådd ønsket stekegrad. Pensle hamburgerne med BBQ-saus.
4. Varm opp hamburgerbrødene på grillen eller under grillelementet i ovnen.
5. Anrett hamburgerne med cheddarsaus i bunn, hamburgerkjøtt og topp med rødkålen før du lukker den med hamburgerbrødtoppen.
Kommentarer