Bananpannekaker uten havregryn
Modne bananer er myke, søte og perfekte å bruke i pannekaker. Dette gir sødme til pannekakene, men er også et naturlig bindemiddel slik at du ikke behøver å bruke like mange egg som i vanlig pannekakerøre.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Pisk sammen egg i en stor bolle. Tilsett melk og Flytende Melange og rør godt.
2. Mos bananene godt med en gaffel og bland inn i eggeblandingen.
3. Bland sammen siktet hvetemel, salt og bakepulver. Ha litt og litt av melblandingen i det fuktige og rør godt til en glatt røre.
4. La pannekakerøren stå og svelle i romtemperatur i 15 minutter.
5. Ha Flytende Melange i en stekepanne på middels høy temperatur.
6. Bruk en skje og hell røre 3 steder i stekepannen, til 3 små pannekaker. Beregn ca. 1.5 – 2 ss røre per pannekake.
7. Stek 1-2 minutter til pannekakene er gylne på undersiden og røren på toppen har begynt å stivne.
8. Snu pannekakene med en stekespade og stek videre i ca. 1 minutt til pannekakene er gylne og gjennomstekt.
9. Server pannekakene med bananskiver, bær og revet/høvlet sjokolade.
Kommentarer