En klassisk dansk frokost, eller lunsj som vi kaller det, starter gjerne med ett eller flere sildesmørbrød eller en sildeanretning, før man beveger seg gjennom all de andre serveringene med fisk, kjøtt og ost. Men du kan selvfølgelig også bare hygge deg med en sildetallerken alene, servert med godt rugbrød og klassisk tilbehør. Denne porsjonen er stor, og passer som et eget lunsjmåltid. Lager du porsjonen mindre, kan den serveres som forrett.

Ingredienser

1 porsjon

4 skiver rugbrød
1 stk egg, hardkokt
3 stk reddiker
0.5 stk rødløk
1 ss kapers
1 potte potte dill
1 neve spirer

Smør eller margarin til brødet

Produkter i oppskriften

Delikat Tomatsild
Delikat Tomatsild
Vår klassiske tomatsild. Tomatsilden er en gammel favoritt og har vært en av våre faste sildevari… Les mer
Delikat Karrisild
Delikat Karrisild
Deilig sild med god smak av karri. Flott og fristende gul farge og deilig kremet saus. Les mer
Delikat Kryddersild
Delikat Kryddersild
Delikat kryddersild er en smakfull klassiker med deilig krydret sild med masse smak i. Les mer
Delikat Sursild
Delikat Sursild
Sursild er en Delikat-favoritt av god gammel årgang. En klassisker med vår gode sild og masse fri… Les mer

Kommentarer