Bærekraft
Mills skal være en av Norges mest bærekraftige bedrifter. Vår lokale, plantebaserte, helseorienterte og langsiktige tilnærming er gode forutsetninger for å levere på denne intensjonen.
Slik halverte vi matsvinnet
Mellom 2015 og 2018 halverte vi matsvinn i vår produksjon. Vi er brennende opptatt av å redusere matsvinn i vårt daglige arbeid.
Emballasje
Vi skal redusere mengde emballasje uten at det går på bekostning av kvalitet, mattrygghet og matsvinn.
Klimanøytral produksjon innen 2021
Hele produksjonen vår blir klimanøytral i løpet av 2021. Så vidt vi vet er vi den første matprodusenten som får til dette.
Mattrygghet
Som matprodusent har vi et stort ansvar for at våre varer produseres på en trygg måte og at de er merket på en god og riktig måte.
Arbeid mot avskoging
Vi har forpliktet oss til å bevare regnskogen og annen beskyttet naturlig skog ved å sikre at våre råvarer og emballasje ikke bidrar til avskoging.
Etikk og miljø i leverandørkjeden
Vår ambisjon for 2025 er at vi gjennom aktivt og godt lagspill med våre leverandører, skal bidra til et mer bærekraftig landbruk og fiske, anstendige arbeidsforhold og god dyrevelferd i hele vår leverandørkjede.
Kortreiste, sunne og klimavennlige produkter
Bærebjelken i vår utvikling er plantebaserte produkter. Produktene våre skal være gode valg for den enkelte og for planeten.
Slik kan du halvere eget matsvinn
Et av våre viktigste fokusområder er reduksjon av matsvinn. Mills jobber kontinuerlig for gode løsninger som kutter matsvinn i hele verdikjeden. Lurer du på hvordan du kan halvere eget matsvinn?
Sheaolje i våre produkter
Sheaoljen Mills bruker er høstet og sanket inn av lokalbefolkningen i flere Vestafrikanske land. Oljen er derfor en viktig inntektskilde for mange mennesker i en del av Afrika som har opplevd mye krig og vanskelige økonomiske forhold de seneste tiårene.